![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üyemiz |
sevgili canlar bu gun cumhuriyetin 87.yil donumu. tabiki bunun 47 birkac ay sonrada 48 yilini ben gormus olacagim. her neyse once rahmetli ozaldan bahsedelim sonra yine benim gecirdigim 47 senelik turkiyeye geliriz. tabiki rahmetlinin bircok politikasini ben ve benim gibi dusunenler begenmezlerdi buda onemli degil ama demislerki YIGIDI OLDUR AMA HAKKINI YEME DIYE iste oyle rahmetli iktidar oldugu donemlerde hep derdi ben TURKIYEYE CAG ATLATTIM ve BENIM KIYMETIMI SENELER SONRA ANLIYACAKSINIZ DEMISTI. tabi o zamanlar biz hep derdik ne diyor bu adam sermayeye sirtini dayamis her mahallede bir milyoner yaratmis zihniyet bizlere ahgam kesiyor felan diye. ama isin asli oyle degilmis gercektende bizlere cag atlatmis bizlerin gozunu gonlunu acmis. ne kadar onu ve politikalarini sevmediysemde onun topragi bol olsun ne kadar kotuluk yaptiysada bnim dusunceme gore MEKANI CENNET OLSUN ben su andan itibaren onun kiymetini anladim. hani benim yasimda olanlar hatirlarlar eskiden turkiyede tek bir TV kanali TRT vardi telefon hatti ayni taksi plakasi alir gibi paha bicilmezdi sadece zengin olanlarda telefon vardi bir telefon etmek icin ya bakkala ya komsulara gidilirdi posta sanki bir mektubu yuruyerek goturuyormus gibi en az 15 ginde giderdi yani anliyacaginiz RAHMETLI OZALA KADAR tam karanlik bir turkiye portresi vardi yalanmi? tabiki ozal gelir gelmez hemen oto yollar ozel tv kanallari elektironik bir uygarlik getirdi turkiyeye.onun sayesinde zamanla ozel tv lerde sirlar ortaya cikmaya basladi. ve hersey bir anda bollasti cok sey serbest kaldi. ve sonunda ENTERNETTE GELDI teknolojinin enson urunleri geldi ve bizlerin GOZLERI ACILDI herseyi daha iyi gorduk okuduk. derin devletin tum cumhuriyet boyunca soyledigi yalanlar dolanlar sansurler kafatascilik solcu gorunup asiri ulusalci fasistlikleri gorduk. daga dogrusu soy kirimlari DERSIM KOCGIRI vs vs katliamlarin ic yuzlerini ogrendik yani sozun kisasi RAHMETLININ sayesinde kendi KATILLERIMIZIN ASIGI OLMAKTAN KURTULDUK evet ben simdi anladim ve deger verdim OZAL in yaptigi reformlar sayesinde bu gune geldik RAHMETLI COK HAKLIYMIS onu seneler sonra kiymetini bilecektik bildikde belkide bunlari bizlere gostermek istedigi icin OLDURULDU RAHMETLI OZAL
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 3385
Thanked 54 Times in 28 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 35
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Ama ülkeyi bölmeye, parçalamaya götüren ve Özal zamanında başlayan, şimdi Tayyip tarafından çoşan özelleştirme sendromuna ne diyeceksiniz? Konu GeNç P@®tİz@N tarafindan (11-02-2010 Saat 18:37 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to GeNç P@®tİz@N For This Useful Post: | ALDENIZ (10-30-2010) |
|
|
#3 | |
|
Üyemiz
Üye No: 3172
Thanked 143 Times in 49 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ALDENIZ For This Useful Post: | GeNç P@®tİz@N (10-31-2010) |
|
|
#4 |
|
Üyemiz
Üye No: 3172
Thanked 143 Times in 49 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
ozalin basina gelennin daha beteri ERDOGANINDA basina gelirdi ama erdogan uyanik davrandi ozal onun icin sanki bir KOBAY gorevi oldu odan ders aldi onun icin yapacagi reformlari yapmaya baslamadan once derin devleti parcalamayi basardi yoksa erdoganda coktan olmustu
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ALDENIZ For This Useful Post: | GeNç P@®tİz@N (10-31-2010) |
|
|
#5 | |
|
...
Üye No: 2175
Thanked 840 Times in 368 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 5
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Kor Oldu, Badem Gozlu Oldu misali olmamismi? Ozal ve onun gibiler Emperyalizmin usagi olup, Ezilen Yoksul ve Cilekes Halklarin dusmani degilmidir? Gelisen teknoloji ve duyarli insanlarin onurlu mucadelesini.... insanlik dusmanalarina mal etmek bizde aliskanlik olmus.. Dolayisiyla Kendi Katilllerimizin asigi ve sevdalisi oldugumuz gibi, kendi katillerimizi ovup onlari goklere cikarmakta bizlerde bir aliskanlik yapmis.... Saygi ve Sevgilerimle. |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to baskoylu For This Useful Post: | ALDENIZ (10-31-2010), GeNç P@®tİz@N (10-31-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bence, hakliymis, ozal, rahmetli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||