![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
| Anketimiz: Ankaralı Canlar Yerel Seçimlerde Kime Oy Vereceksiniz | |||
| Murat Karayalçın |
|
15 | 55,56% |
| Chp |
|
11 | 40,74% |
| Akp |
|
0 | 0% |
| İ. Melih Gökçek |
|
0 | 0% |
| Diğer |
|
1 | 3,70% |
| Katilimci sayisi: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Can Bizden Biri |
Yerel yönetimler sosyal demokratların işidir. Sosyal demokratlardan da Karayalçın tercihimdir.
GökçeK karabasanından kurtulmak ümidiyle, sol - sosyal demokratlar BİRLEŞELİM.
Bağımsızlık, Mustafa Kemal’ den armağandı bize. Emperyalizmin ahtapot kollarına teslim edilen ülkemizin bağımsızlığı için kan döktük sokaklara. Mezar taşlarımıza basa basa, devleti yönetenler, gizli emirlerle başlarımızı ezmek, kanlarımızı emmek istediler. Amerikan üsleri kaldırılsın dedik, sokak ortasında sorgusuz sualsiz vurdular.
Vurulduk, asıldık, öldürüldük ey halkım, unutma bizi... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz,
Tabi ki, o kişi AKP den aday olsaydı, oy vermezdik, Bizim kıstaslarımız var, Karayalçın bunlara uyuyor, o nedenle KARAYALÇIN, Sibel inde deiği gibi, bugün seçilme ihtimali olacak birinrde oy verirdik, karayalçın değilde, AK YALÇIN olsun, fark etmez, Şu an KARAYALÇIN daha Partiler üst, ORTAK bir aday gibi, o nedenle,
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama ankette karayalçına oy vereceğinizi söylemişsiniz. yani eger karayalçın akp den aday olsa bile oy verirdim gibi birşey oluyor bu. yani ben böyle düşünüyorum.
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Yok Deniz ya,
Bu anlama gelmiyor, Karayalçın ın, geçmişi referas olarak kabul anlamında düşünmek gerek, yoksa, farklı partilerden aday olursa Vermeyiz tabi ki. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
Alinti:
![]() ![]() ![]()
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yasaklı Bulunduğu yer: KEÇİÖREN/ANKARA
Yas: 28
Üye No: 546
Thanked 310 Times in 166 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 114
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
soruların pek bir kazzık dostum ama genede cevap vereceğim.verirdim oyumu gene karayalçına.....
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye No: 89
Thanked 2434 Times in 1387 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha koçüküm oy kullanamıom
![]()
Ben Meksikalıyım adım Emiliano Zapata toprak ve özgürlük dedim yok devirde Puerta, İranlıyım bizzat köreltip ben onca beyni karanlığa gömdüm adım Ayetullah Humeyni, Benim bir rüyam var adım Martin Luther King, Bakın demokrasi benimle beraber öldü ben Hrant Dink, merhaba adım Barrak Obama çakmasıyım Luther King'in sulh için gelmiştim onbinlerce sivili kestim fittim, ben bir dono bana derler ki Sierra Maestra devrim ateşi burada yandı, sonrası gerilla. Özgürlük vaad ettiğiniz dünya nerede hani? Emperyalizme kafa tutan bendim ben Mahatma Ghandi, ben bir akarsuyum adım Kızıldere suyum kan 30 mart günüydü gördüklerim kanlı katliam, en büyük psikopat benim adım Adolf kansızım öldüm ama fikirlerim hah dirildi ansızın, adım Amadou Diallo tam 19 kurşun yedim, yargısız infaz gördüm evet çünkü ben bir göçmenim,mizacınız hem demokrat hem de nurcu, benim failim hala meçhul adım Uğur Mumcu, Anadoluydum insanlara bir çocuk doğurdum, kan mevsimindeydik adını Mustafa Kemal koydum...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to NervouS! For This Useful Post: | İşcanbaba (01-10-2009) |
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
Üye No: 505
Thanked 27 Times in 12 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 43
REP Seviyesi :
![]() |
karayalçın ankaraya yakışan bir isim umarım önemüzdeki dönem onu görürüz ankarada....
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 32
Üye No: 811
Thanked 276 Times in 126 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 252
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Adaylar ıcınde tek oy verılecek ınsan bence Karayalcın.
Ölen tendir, Can ölmez
Derdimi Dinledim, Derdimden İğrendim... Onun Derdini Gördüm, Derdime İmrendim... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to efecan For This Useful Post: | Deniz (01-11-2009) |
|
|
#20 | |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
bu soruda iki doğru yok devrim06 iki şık var evet yada hayır. orada ben oyumu karayalçına veriyorum demek ne olursa olsun nerde olursa olsun yine karayalçına veririm demek. benim anladığım bu. çünkü orda CHP şıkkıda var. karayalçın Atatürk'ün kurduğu, türküyenin en laik partisinden dahamı öne geçiyor anlatırmısın sevgili devrim06. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|