![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Can ... |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Bilgisayar camından bakan sana diyorum sana!!!! Duyuyor musun beni? Elbet diyorsun da anlıyor musun? Bilinmez. Sen hiç öldün mü? Sana diyorum sana… Evet, evet uzağa gitme lafım sana Bu ne diyor ya hu diyen sana sözüm Yatağında uyurken mi? Trafik kazası mı? Boğularak mı? Hastanede mi? Bilmem daha nerede… Sen hiç öldün mü? Günün birinde uyandığında eşin yatağının başında ağladığını gördün mü? Ya çocuklarının feryat figanla ile haykırışları kendilerinden geçercesine yakasını parçalarını yırtığını gördün mü? Ey baba ey anne siz hiç evladınızın uzun uzadıya beyaz kefene girdiğini gördünüz mü? Dayı, amaca, hala, teyze, dede, nene bir, bir gidiyor gördünüz mü? Üçünde beşinde yedisinde kırkında sizin yemeğinizi yiyenleri gördünüz mü? Sıçak sularla hareketsiz kalmışken birileri sizi yıkayıp kefenlediğini gördünüz mü? Bir çukura getirilip üzerinize toprak örtülüp sizi orada bırakıp kurda kuşa yılana köstebeğe fareye teslim edip gittiklerini gördünüz mü? Bırakmayın beni ey yavrum anne baba dayı hala teyze nidanız boşuna!!!!! Nereye böyle bu acele neden haykırışlarınız faydasız? Burası neden karanlık ve soğuk? Kışmı yoksa yaz mı? Kar mı yağıyor? Yağmur mu? Yoksa? Çöl sıcağımı var? Nereye gidiyorsunuz? Dönün geri!!!!! Verin ellerinizi tutayım. Çıkarın beni buradan gitmeyin ne olursunuz gitmeyin, gitmeyin yalvarıyorum? Ey anne ey baba,ey oğul ey kızım,ey dayı amca yeğenim ve eşim gitmeyin…… Ben karanlığı hiç sevmedim?Yalnızlığı sessizliği hiç sevmedim?Geri gelin ne oldu bana.. Hiç bir bilene rastlamadın bir bilinmezliğe geldim. Soruyorum size? Siz hiç öldünüz mü.? Soru soruyorum soru soranlara… Ben hiçbir şey bilmem ki? Ne onu bilirim ne bunu? Aşığım ama kime aşığım? Onu da bilmiyorum. Ne müslümanım ne kâfir. Peki, neyim ben öyleyse? Aşktan da haberim yok ya!!!! Ha!!!!!! Hem aşkla dolu bir gönlüm var hem haberim yok içim bom boş.. Artık hiç bir şeyi kesin olarak bilmiyorum Kendimden bile şüpheleniyorum? Bu ben miyim diye? Yok, yok bir rüya düş tü her olan mı ne? Evet, ne tez geçti elimde kalan koca bir hiç!!!!! Sen hiç öldün mü? Geri döner miyim? Hayır deniliyor.. Kendini kandırma oyun bitti. Sana diyorum? Sana bana yabancı olmayan aslında ben Gel gülmeyi öğren.. Gel ağlamayı bil Gel merhameti bil Gel emeği bil Gel paylaşmayı bil Gel sevmeyi bil Gel ayrımcılığı yapmamayı bil Gel hayattan tat alacağım diye şehvete hayvanlığa dalma Gel saygıyı edebi ahlakı bil Gel sen hiç ölmeden ölümü bil? Sen hiç öldün mü? Konu HURUFİCAN-ERZİNCAN tarafindan (02-02-2011 Saat 14:56 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to HURUFİCAN-ERZİNCAN For This Useful Post: | İşcanbaba (02-02-2011) |
|
|
#2 |
|
Can ...
Üye No: 2975
Thanked 870 Times in 480 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 42
REP Seviyesi :
![]() |
Bir yıldız daha kayıp gitti,.Arkasına hiç bakmadan.Kimsenin eli eline değmeden.Hangi bilinmezliğe hangi uzağa nereye kim bilir?Bildiğimiz bir daha geri gelmeyeceği.Gelse bile bizim biz olmayacağımız bir vakit o vakit!!!!!!!
O YÜZDEN GİDENLER HİÇ GELMEZLER!!!! ONLARDA GERİ GELENLER MİSTİK BÜYÜK RUH VE MUCAADELERİDİR!!! Bilirmisin sen....? kışın kazma sesleri toprağı bile dinlemiyor lakin toprak direniyor.Haziranda ölmek zor lakin kışın son yolculuğa çıkmak daha zor gülüm... Sana sesleniyorum sana.... sen hiç öldün mü? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hiç, lödün, sen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|