![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Katliamları Tarihsel süreçteki alevi katliamlarına dair bilgi ve belgelerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Can Bizden Biri |
Abi emeğine sağlık demekki sivasta 37 değil 35 canımızı kaybetmişiz.Çok faydalı bir açıklama oldu benim açımdan.
Rengimiz güldür bizim gül gibi açacağız
Gönüller aşk ile sevgiler saçacağız Hak hakikat yolunda bir yüzümüz var bizim Olduğumuz gibiyiz ve öyle kalacağız. Hacı Bektaşi Veli |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 64
Thanked 2112 Times in 789 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 379
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
yüreğine sağlık çopur ...
Kanayan yaralarımızın acısı bir gün hafifler mi acaba ?
KUCAK İSTİYORLAR GELİN ONLARA HEP BİRLİKTE KUCAK AÇALIM ... NE DERSİNİZ ? Duyuru : HAVUZ Hesabı açılmıştır... PTT Posta Çeki Hesap No : 5699968 Neşe GÜNDÜZ adına Banka Adı : AKBANK Hesap no : 82384 Şube kodu : 354 ( Mithatpaşa ) Ankara Neşe GÜNDÜZ adına [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Can Ayın Şairi Bulunduğu yer: İstanbul // Kocaeli
Yas: 24
Üye No: 54
Thanked 4418 Times in 2129 Posts REP Gücü : 30
REP Puanı : 838
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık abi..
Türkü abla olsun onlarda sonuna kadar canlarımızı bırakmayıp onlarla ölüme kadar gittikleri için biizim canımız sayılırlar. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to EyLem For This Useful Post: | Türkü (06-16-2008) |
|
|
#14 | |
|
Can Bizden Biri Yas: 30
Üye No: 8
Thanked 2238 Times in 789 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 324
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Can Ayın Şairi Bulunduğu yer: İstanbul // Kocaeli
Yas: 24
Üye No: 54
Thanked 4418 Times in 2129 Posts REP Gücü : 30
REP Puanı : 838
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hee pardon
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Bu mesajları açmadan önceki bir hafta bounca mahkeme dosyalarında bazı taramalar yaptım. Hem isimler ve sayı hem de özellikle otopsi belgeleri internet ortamına yanlışlıklarla yansıtılmıştı. Tüm bunları ortadan kaldırmak amacıyla tarama yapma gereği duydum. Katliam sırasında ölenlerin net dökümü şudur. Aydın ve sanatçı : 33 Kişi ( Yanık ve zehirlenmeye bağlı ölümler ) Otel Çalışanı : 2 Kişi ( Yanık ve zehirlenmeye bağlı ölümler ) Gösterici : 2 Kişi ( Polisin oteli yangının sardığı dönemdeki açtığı ateşle öldürülmüşlerdir )
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|