![]() |
|
![]() |
|||||||
| Siyaset Siyasi haber ve gelişmelerin paylaşılabileceği alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üyemiz |
Türkiyenin bazı şehirlerinde Ortak Akıl adı altında mitingler düzenleniyor. Canlar bu mitingleri AKP yandaşı sendikalar yapıyor. (hak-iş, memur-sen, mazlum der. genç siviller, ortak akıl vb).
Genç sivilleri yöneten yobaz abdullah gülün karşısında secdeye duran biri. Bu oluşum aslında tamamıyla irticai ve siyasal. Bu doğrultuda tayyib efendinin korumalığını üslenmek. Ergenekondan daha belirgin bir sivil darbe oluşumunu yapmak için mitingler düzenliyorlar. Yapılan iş zamana yayılmış bir siyasi darbedir. akp nin yaptıklarına bakınız!!! Demokrasiyi savunanlar gibi durmaları içten içe kendi ideallerini gerçekleştirmek olduğunu göreceksiniz. Finansmanları ise akpli belediyeler. Miting olacak yerlerde belediyeler bütün imkanlarını kullanıyorlar. Zaten bu hak-iş denilen sendikal yobazın kurulma amacıda insanları din adına sömürüp sendikalaşmasını engellemek. Demokrasi diye diye demokrasiyi tepeliyorlar... Bu işi yaparkende fetullah emminin taktiğini kullanıyorlar. Taktik şu; (DİYALOG HOŞGÖRÜ)...!!!! |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to erdem1905 For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Askeri gücü tümüyle ele geçirdiklerini hayal ediyorum da.. Herhalde mütemadiyen darbe yaparlardı.
Kendileri herhangi bir askerden daha despot oldukları ve hiç bir surette demokratik olmadıkları halde demokrasiyi kendi rantları için öylesine utanmazcasına, rezilcesine kullanıyorlar ki.. Dolayısı ile bu örgütün darbe karşıtı temalı tertipledikleri gösterilere miting değil maskeli balo denmeli..
Akarsu'yum bir anadan doğmadım
Aşkımdan gayrıya boyun eğmedim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gönül Dostu Bulunduğu yer: ist
Yas: 24
Üye No: 205
Thanked 464 Times in 215 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 180
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
haklısınız.adeta tiran gibilerama tek farkla ; siyasi otoriteyi zor kullanarak ele geçirmemiş olsalar bile ülkedeki demokratik yapılanmanın önünü zor kullanarak kapatmaya çalışıyorlar.
sonra da kendi oluşumlarının haklı olduğu izlenimini veren tavır sergiliyorlar mitiing adı altında |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kızıldere For This Useful Post: | Renas (07-22-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|