sizlere bir fikrada BENDEN
sevgili canlar bakin sizlere bir fikrada ben anlatiyim. Birgun AKREP in cok acele isi cikmis. ama derenin karsisina gecmesi lazimmis yuzmede bilmiyor ne yapsin. donup duruyormus birde bakmiski derenin kenarinda KURBAGA gunesleniyor hemen kosa kosa yanina gitmis. demiski kurbaga kardes ne olursun beni karsiya gecir cok onemli bir randevum var demis. kurbaga hemen olmaz demis akrep neden demis kurbaga demiski sen AKREPSIN BENI SOKARSIN akrep demis yok vallaha sokmam hem seninle kardes olmaya karar verdim.insan kardesini hic sokarmi demis.KANDIRMIS ZAVALLI KURBAGAYI tabiki kurbaga donmus sirtini hadi madem kardes oldun atla sirtima seni geciriyim karsiya.AKREP hemen atlamis kurbaganin sirtina kurbaga yuzmeye baslamis tam karsi kenara santimler kalmiski. AKREP YAPMIS AKREPLIGINI ve kurbagayi sokmus ziplamis kenara cikmis tabiki kurbaga zehiri alinca sirt ustu suyun yuzunde yatmis bir sekilde son olarak akrebin gozlerine bakmis hani akrep kardes olmustuk neden yaptin bunu. AKREP demis kurbaga kardes kusura bakma bu benim NATURUMDE var ben SOKMADAN yasayamam VARLIGIMI SURDUREMEM. yani anliyacaginiz canlar bu cumhuriyetci kafatscilar ulusalcilar varya iste onlarda akrep gibi kendi idiolojileri rantlari icin herkesle kardes olur ve sonrada onlari SOKAR kendi cikarlari icin DINCIYLE FASISTLE SAGCIYLA SOLCUYLA ALEVIYLE SAFIYLE vs vs kardes olur ama SADECE DEREYI GECENE KADAR......?
|