![]() |
|
![]() |
|||||||
| Hüseyin Demirtaş Yazarımız Hüseyin Demirtaş'ın yazılarına buradan ulaşabilirsiinz. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
GençALEVİLER YAZARI |
makalelerle ilgili soru, görüş ve yorumlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Yas: 30
Üye No: 8
Thanked 2237 Times in 788 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 324
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Makalenizi okudum.Tarihimizin yağmalandığını belirterek,çok doğru tespitler yapmışsınız.Peki bunca asimilasyon varken biz tarihimizi yeni nesillere nasıl aktaracağız?Yıllar sonra kültürümüzden bahsedilecekmi?Yoksa egemen inanç içinde eritilecek mi?Gelecekten ümitli değilim.Toplumumuzu çok zor günler bekliyor .
Rengimiz güldür bizim gül gibi açacağız
Gönüller aşk ile sevgiler saçacağız Hak hakikat yolunda bir yüzümüz var bizim Olduğumuz gibiyiz ve öyle kalacağız. Hacı Bektaşi Veli |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Türkü For This Useful Post: | Seyhlerli1970 (01-19-2009) |
|
|
#3 |
|
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki makalenizide okudum. Yüreğinize sağlık. Gerçekten aydınlatıcı oldu.
Açıkçası -kendi adıma söyleyeyim- korkuyorum. Kendim için değil elbette, Alevilik inancası için. Bunca talan içerisinde sizce düzeltebilecek miyiz bazı şeyleri? Mücadele elbette olacak; ama mücadele içinde elbette donanımlı olmak gerek. Artık kılıç, isyan, kalkan, mızrak devri de değil. Neler yapılmalı sizce? en aktif ve etkili hangi yollar denenebilir, neler tavsiye edersiniz? Sizin ve tüm samimi yol aşıklarının pirler yardımcısı olsun! Saygılarımla.
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Kul Seyyid For This Useful Post: | Seyhlerli1970 (01-19-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|