![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Gönül Dostu |
Söz sizde!
Hükümetin Alevi açılımını nasıl değerlendiriyorsunuz? (ANKET) 25.11.2008 17:58:00 Geçtiğimiz hafta kulislerden sızan bir haber gündeme bomba gibi düştü: Hükümet, Alevi açılımını uygulamaya sokuyor... Ankara'da yapılan Alevi mitinginin ardından konuyu Bakanlar Kurulu'nda ele alan hükümet, somut adımlar atmaya karar vermiş ve bu açılımda 3 madde öne çıkmıştı; Cemevleri'ne yasal statü, Alevi dedelerine maaş ve Aleviler'in Kültür Bakanlığı'na bağlı bir birimde temsil edilmesi... Konu kamuyounda geniş kesimlerce tartışılırken, Aleviler temkinli görünüyor ve 'Sütten ağzımız yandı' diyor... Aleviler'in önde gelenleri ise hükümetin açılımına ek olarak, zorunlu din derslerinin ve Diyanet İşleri'nin kaldırılmasını talep ediyor... Alevi dedeleri ayrıca maaş ve Kültür Bakanlığı'na bağlanma önerilerini de reddediyorlar... Peki sizler hükümetin Alevi açılımı konusunda neler düşünüyor, bu adımları nasıl değerlendiriyorsunuz? Anketimize katılın sesiniz Türkiye'ye duyurun... ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Erkek dişi sorulmaz muhabbetin dilinde
Hakın yarattığı her şey yerli yerinde Bizim nazarımızda kadın erkek farkı yok Noksanlık eksiklık senin görüşünde |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ceritli For This Useful Post: | Derman (11-25-2008) |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anket için teşekkür ederiz sevgili cerıtlı değerlendireceğiz
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derman For This Useful Post: | ceritli (11-27-2008) |
|
|
#3 |
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Hükümetin Alevi açılımını nasıl değerlendiriyorsunuz?'
ANKETİNİN SONUÇLARI: a- Samimi ve yeterli buluyorum 9 % (395 oy)b- Samimi ama yetersiz buluyorum 2 % (89 oy)c- Seçim yatırımı olarak görüyorum 87 % (3533 oy)Toplam Oy: 4017 __________________________________________________ _____________ Sandığa az kaldı internetten geçen dönemde chp iktidara geçicekti zaten...
"Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!"
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to NervouS! For This Useful Post: | ceritli (11-27-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|