![]() |
|
![]() |
|||||||
| Aşiret / Ocak / Köken Araştırmaları Aşiret / Ocak / Köken Araştırmalarını paylaşabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
Tunceli-pertek Ilçesiniin Koyudur Bana Bu Koy Hakkında Bılgı Verırmısınız Hangı Asırettendır Gibi Ben Oralıyım Daha Dogrusu Babam Ben Sadece Tatıllerde Gıderım Ama Hıc Bır Bılgım Yok Bıde Yobaz Olan Alevı Karsıtı Olan Bır ılde Oturuyorum Sakarya Da Burada Kımlıgını Saklamak Zorundasın Alevı Yım Demıyorum Ama Pertek Lıyım Dıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısın can,
O şehrin ramazanda yiyecek yer yoktur, nerdeyse aç kalmışdık, Aleviyim de, deyin, yobaz mobaz, onlar sizin Alevi olduğunuzu biliyordur.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 23
Üye No: 108
Thanked 3963 Times in 2312 Posts REP Gücü : 34
REP Puanı : 913
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
![]() haklısın baya tutucu bir kesim yani tutuculuk değil insanlara tuhaf bakan bir yer.kimliğini saklamak kısmına gelince bence de kısmen haklısın çünkü onlar hani alevi dendimi akıllarına tüm o tuhaf uydurulmuş şeylerin geldiği insanlar ve onlar doğrusunu bilmedikleri için kendine ön yargı olmaması açısından da bence iyi etmişsin.zaten henüz yaşında genç.bu arada aramıza da hoşgeldin diyelim kickbox çı kardeşimiz ![]()
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Perçem For This Useful Post: | İşcanbaba (04-10-2009) |
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1995
Thanked 0 Times in 0 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
mrb ben bu sene kazandım sakarya üniversitesini merkez kampüste olan var mı acaba? ordaki alevilerin durumu ne sakaryada ne çoğunluktayız biri yardmcı olursa sevinrm
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sANIRIM SAKARYA DA, çok sınırlıyız,
Bu çağrılarınıza yanıt çıkmıyabilir. Ancak bu yazınız ile, sizinle görüşenler olabilir, |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|