![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#51 | |
|
Can Bizden Biri |
Sevgili Musa Sae.
Eleştirirlerinizi dikkate alacağım. Sağ olun. Alinti:
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Amistofes (09-12-2011), Musali Sar (09-12-2011) |
|
|
#52 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 3962
Thanked 864 Times in 311 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 32
REP Seviyesi :
![]() |
Sayin Iscanbaba, Yanitinizda görülen dürüst tutumu taktirle karsiliyorum, tesekkür ederim. Bu tartismada, benim gözlemlerime göre, Sayin Dede-Baba sorumlu bir yaklasimla inceledigi Kuran ile ilgili aciklamalar yapiyor, sorular soruyor, Kuran'i carpittiklarina inandigi kisi, zümre veya kurumlara elestiriler yöneltiyor. Onu daha iyice dinlemeden, iddialarini da iyice anlayamadan sizin ve Sn esonto58'in kati bir tutum sergilediginizi, tartismanin sekteye ugramasina yol actignizi düsünmüs ve kimi zaaflarimizla aksakliklarin giderilmesi icin düsüncelerimi dile getirmeye calismistim. Saygilar, sevgiler. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Musali Sar For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kuran, namazı, sünni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|