![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Kültürü Alevilik kültürüne dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
Forum Katılımcısı Yas: 56
Üye No: 608
Thanked 152 Times in 86 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 91
REP Seviyesi :
![]() |
Sevgili Kardeşim .faydalandığın Yazarlar (yalçın Küçük,soner Yalçın ) Ikiside Atmada Tutmada çok Becerikliler.neyse Ne Laf Aramızda Bana Ne Ama Senin Yazı Başlığında Hiç Hoş Değil. Yazı Başlığı Itici Olunca Okuycuda Daha Başlangıçta Muhalif Oluyor. Nacizane Uyarımdır. Inşallah Alınganlık Yapmazsın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1606
Thanked 13 Times in 7 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Konu cebe tarafindan (09-27-2010 Saat 22:18 ) değistirilmistir.. Sebep: zaza yılanlar, kripto pislikler ve etrakı biidrak'larla başa çıkamadım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Katılımcısı Yas: 56
Üye No: 608
Thanked 152 Times in 86 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 91
REP Seviyesi :
![]() |
Değerli Cebe Nickli üyemiz Allah Senden Razı Olsun. Alınganlık Yapmamanı Dilerdim. ( Gördüm Ki Eleştiriye Tahammülün Yok ) Bendemi Tahammülsüz Olayım.ben Olamam Ki .hakaret Içerikli Olmayan Eleştiri Başım üstüne. Ebu Turap Ne Demek Diye Soruyorsun.iki Kelimeyle Cevap Versem Bilmediğin şeyin Kıymetini Idrak Edemezsin. En Iyisi Sen Biraz Ara ,kendin öğren.değerli 2 Yazara Gelince Her 2 Sinide Hala Takip Ederim. Eğerki Sende Benim Onları Takip Ettiğim Kadar Mesai Harcasaydın Benden önce Aynısını Sen Ifade Ederdin.ortaasya Menkibelerine Gelince (kırlangıç Dert Yanıyormuş "hergün 100 Batman Yağım Eriyor " Diye .bunu Duyan Akılı Dayanamayıp Sormuş Sorusunu. " Senin Etin Ne Budun Ne Ki 100 Batman Yağın Erisin " Kırlanğıç Cevap Vermiş. " Benimde Kendime Göre Okkam Terazim Var " Menkibelerde Mantık Ararsak Akıntıya Kürek çekmiş Oluruz. Bir Avuç Yahudinin Türkleri Kışkırtıp Rumların Mallarına Konması Sencede Mantıklı Mıdır.( Yahudi Bu Kadar Becerikliyse Yağmasızda Ele Geçirir O Serveti. Son Söz " Eleştireni Hor Görürsen Gelişemezsin " Başarılarıyın Devamını Diler Bundan Sonraki Yaşamında Tüm Güzellikler Seninle Olsun.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
"xxxxxxxxxxxxxxxxx
Konu cebe tarafindan (09-27-2010 Saat 22:18 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sn.Cebe,
Adamlar bu kadar akkıllı ise, neyi bekliyorlar, Niye türkiye, Yazıların bazı yerleri öyle garib ki, İsmet İnönü de dönme oluyor, vs. gibi, Ermeni ve Rumları niye yok etsinler, ve Konunun Alevilerle ne alakası var, Bu kişiler Alevileri niye yok etsin, Bence neresinden baksanız, Fantazi kokan, yazılar, Evet sabaytiler, bu ülkede önemli görevlerde bulundular, bulunuyorlarda,Ancak onların Vatan haini, İnsanlık düşmanı, vs demek insafsızlık, Ve, Mubadelede gelenlerin hepsinin yahudi olması gibide, akılla uyuşmayan söylemler, Evet mubadele yanlış bi uygulama idi, Ancak o dönemin şartlarında gerekli görülmüş yapılmış, Doğrumu değil, Ancak, gelenleri yahudi vs. demek, ancak, Y.Küçük mantalitesine yakışır, hem yahudi de olabilirler, bunda garip bişey yok, Çok KOMPLOCUYUZ CAN, CAOK Ve Alevileri de bu olaylara getirip yerleştirmek ise ayrı bir ucukluk.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Ebu Turap (09-12-2009) |
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Konu cebe tarafindan (09-27-2010 Saat 22:19 ) değistirilmistir.. |