![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
![]() Tekel işçilerinin yanındayız!
Ben Meksikalıyım adım Emiliano Zapata toprak ve özgürlük dedim yok devirde Puerta, İranlıyım bizzat köreltip ben onca beyni karanlığa gömdüm adım Ayetullah Humeyni, Benim bir rüyam var adım Martin Luther King, Bakın demokrasi benimle beraber öldü ben Hrant Dink, merhaba adım Barrak Obama çakmasıyım Luther King'in sulh için gelmiştim onbinlerce sivili kestim fittim, ben bir dono bana derler ki Sierra Maestra devrim ateşi burada yandı, sonrası gerilla. Özgürlük vaad ettiğiniz dünya nerede hani? Emperyalizme kafa tutan bendim ben Mahatma Ghandi, ben bir akarsuyum adım Kızıldere suyum kan 30 mart günüydü gördüklerim kanlı katliam, en büyük psikopat benim adım Adolf kansızım öldüm ama fikirlerim hah dirildi ansızın, adım Amadou Diallo tam 19 kurşun yedim, yargısız infaz gördüm evet çünkü ben bir göçmenim,mizacınız hem demokrat hem de nurcu, benim failim hala meçhul adım Uğur Mumcu, Anadoluydum insanlara bir çocuk doğurdum, kan mevsimindeydik adını Mustafa Kemal koydum...
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to NervouS! For This Useful Post: | Devrim06 (02-25-2010), DoğAcAn (02-27-2010), esonto58 (02-25-2010), seher yeli (02-26-2010), _MunzuR_ (02-26-2010) |
|
|
#2 |
|
Bölüm Yöneticisi Bulunduğu yer: mersin (sivas)
Üye No: 2377
Thanked 3461 Times in 1348 Posts REP Gücü : 18
REP Puanı : 572
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam destek
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yas: 24
Üye No: 172
Thanked 897 Times in 462 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 378
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuna kadar yanlarındayız ......!!!
BOYNUMDA ZÜLFİKAR
DUVARIMDA SAZ BEN DERSİMLİYİM BUNU YÜREĞİNE YAZ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 52
Üye No: 891
Thanked 827 Times in 473 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 255
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
sevgli kardeşlerim ben hala anlamış deglim inanın bu tekel işçilerin neden böyle yaptıkların ben neden anlmadım lütven biri ban anlatsın kim neden böyle yapmış neden bu kadar insan sakarya meydanında neden devlet böyle soguk duruyor neden bu işçiler burda sefil deliyor lütven ne oldugun bilen varsa banada anlatsınlar.
tabiki bende bir emekci olarak tüm toplu sözleşmelerin vede gırevli toplum ların yanındayım ama bu kadar insanın neden burda gönlerce böyle sefil denler kim sadece AKP hükümetim yoksa bundan önceki hükümetlermi ne olur bir açıklam yapın saygılarımla... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to hasan19 For This Useful Post: | İşcanbaba (02-26-2010) |
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8349 Times in 3927 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Hasan Abim,
Benim bildiğim kadarı ile, Devlet Personel çalıştırma statüsünde,yada yazasında bir 4 madde var ve buna yapıcal bir ek ile, C ek maddesi ile, Daha önceki hükümetler zamanında, Kmauda gecici caişlerin yapılması için calıştırılacakları istihdam etmek amacı ile cıkarılmış bir yasa, BU yasaya göre, 10 ay çalışıyorsun en fazla, Asgari ücretin biraz üstünde ücret veriyorlar, bunu 12 aya bödüğünde asgari ücretin altında bir ücret çıkıyor ortaya, Bu 4-C ile, ne işci oluyorsun, ne memur, İş garantin yok,Sendika ve Sosyal hakların yok, Tekel İşcileri ,Tekel in özelleştirilmesi nedeniyle, Tazmminatları ödenerek, Tekel'i satın alan firmada tekrar 4-C statüsünde çalışmalarını istiyor, Ancak Tekel işcileri , daha önce kazanmış oldukları maaş/ücretlerini ve sosyal haklarının korunmasını, eski çalıştıkları statü ile başka devlet kurumlarına gecmek istiyorlar, DAha önceden ÖZELLEŞTİRİLEN kurumlarda ki, çalışannlara bu haklar veriliyordu, Tesaş,Telekom vs gibi yerlerde olanlara bu hak tanındı, bende bunlardan biriyim, Ancak bu hükümet, 4-C kapasitesini genişleterek, bu devlete gecişeri kaldırıp, 4-C statüsünden çalıştırmak istiyorlar, Burda, bildiğim kadarı ile, İş garantisi yok, Süreklilkleri yok, kazanmış oldukları hakların hiç birisi yok, Tüm dertler bu, Ve hükümet, Bu işcilerin çıkışlarını verdi,Tazminatlarını eskiden maaş aldıkları bankaya yeni hesap actırarak yatırdı, ve Şubat 2010 sonu itibarıyla da, maaşlarıda verilmeyecek, 4-C yi kabul edenler 10- veya 11 ay eski iş yeerlerince belirlenen yeni asgari ücretin biraz üzerindeki maaşlaral çaışacaklar, Şu ana kadar duruşları iyi, Birde şu risk var, Bu ayın sonuna kadar 4-C yi kabul etmeyenler bu maddenin getirdiği 11 aylık iş şansından da mahrum kalacaklar, Yani 40 katırmı? Kırk satırmı? hesabı, yada iki ucu boklu değnek, işciler nerden tutsa elleri batacak, Dierim yanlış bilgi vermedim, Detayları bilen canlar düzeltirler sanırım.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 52
Üye No: 891
Thanked 827 Times in 473 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 255
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| destekliyoruz, işçilerini, tekel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||