![]() |
|
![]() |
|||||||
| Müzik Müzik Paylaşımlarının yapılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üyemiz |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ozan ŞAHTURNA& Ozan ŞİAR muhteşem Toplumsal türküler Özgün deyişler [b][i]Kadın Pir Sultan Aşık Şah Turna (ŞAHTURNA) Ozan ŞİAR 2 Temmuz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Susurluk Türküsü Ozan ŞAH TURNA Mizah Türkü Ergenekon kamyon düzeni çarptı Ozan Şiar Can özgün toplumsal eser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Sürgün Ateşi Dünya Kadın Ozanı ŞAHTURNA ŞİAR Can Şafak Şirin Umuda Ezgi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Kadın Pir Sultan Aşık Şah Turna (ŞAHTURNA) Ozan ŞİAR 2 Temmuz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] GÜN GÜNEŞLE KUCAKLAŞAK OZAN ŞİAR CAN GÜNEŞİN EZGİSİ ŞAH TURNA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Sahturna - Gurbet Acisi *[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] VATAN MİLLET SAKARYA Türkü Ana Aşık ŞAHTURNA Ozan ŞİAR Can [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Öncü Dünya Ozanları Ozan ŞAH TURNA Pir Sultan Ozan Şiar Can [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Sizin derdiniz seçim, bizim Geçim Ozan ŞAHTURNA Özgün Türkü Ozan Şiar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ALEVİLİK sade saz ile değil Kadın Pirsultan Şah Turna Ozan Şiar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] BARIŞ ANASI Türkü Ana Aşık ŞAH TURNA Ozan ŞİAR Can [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ozan ŞAHTURNA DENİZ PİR SULTAN HÜSEYİN Ozan ŞİAR BEDRETTİN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Gazi Maraş Sivas Ağıt Ozan ŞAH TURNA Ozan ŞİAR Can PirSultan Gönlümde Bir Sen-BiRSEN Ozan SiAR Can [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] yazar Cunta Evren Türkü Ozan Şah Turna eylül 980 sürgün ŞAHTURNA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Kardeşlik Özgürlük Halay'ı Nevroz Ozan ŞAH TURNA Turna Yazar Ozan ŞİAR Özgün Toplumsal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Gözlerimde Yara Türkü Ana ŞAHTURNA Değme Tabip Sızlar yaram [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ozan ŞAHTURNA DENİZ GEZMİŞ MAHİR İBO MazlumAğıt Demokrasi Şehitleri Özgürlük Yiğitleri Anter ŞİAR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Buch Kanlı Amerika Türkü Ana Şahturna Klip Ozan Şiar Terekeme Turna Özgürlük Yurt bağımsızlık [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Söyle Gülüm Özgürlük Barış Türküsü Ozan ŞahTurna M Demirel Ozan Şiar Turna Semah [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [url]http://www.sahturna.com/Sahturna/Resimler/Asik%20Sah%20Turna%20 [b]Yaralı TURNA Kuş- Şah Turna (Şahturna) Hasret kaldım gül kokuna Emdiğim sütün akına Takıldım zulmün okuna Yetiş kaldım darda anam Ben bir yaralı kuş idim Hasret çekene düş idim Yerlere düştüm üşüdüm Kurtar beni karda anam! Gönülde şahım atlandı Gecem gündüze katlandı Umutlarım kanatlandı Koyma beni zarda anam Şah Turna’yım semah çeker ‘Bin üzülür’,bir ah çeker Her gece bir sabah çeker Yetiş kaldım darda anam Ben bir yaralı kuş idim Hasret çekene düş idim Yerlere düştüm üşüdüm Kurtar beni karda anam! Gönülde şahım atlandı Gecem gündüze katlandı Umutlarım kanatlandı Koyma beni zarda anam Söz ve Müzik: Ozan ŞahTurna (Şahturna) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Düzenleme Yorum: Ozan Şiar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Vokal- Almanca Çeviri: Şirin &Şafak Umudun Türküsü AY IŞIĞI Sevgimiz Islanmaz Canım Gün gibi lekesiz, süzülüp gelir Sevdamız Ay ışığı, ISLANMAZ Canım Davamız dağ aşar, dizilip gelir Katar-katar gider, USLANMAZ Canım Sevgimiz beton değil, topraktadır dost Kuşun kanadında, yapraktadır dost Ne sen ben davası, ne makama post Mert yürek, namerde YASLANMAZ Canım Çıkar giysilerin, on harf -dört hece Koynuma yıldızlar doldurdum gece Şiar, mühürlenmiş kalpte bilmece Yazısı silinmez,, PASLANMAZ Canım!... Sevdamız Ay ışığı ISLANMAZ Canım Katar- katar gider, USLANMAZ Canım!.... Söz ve Müzik: Ozan ŞİAR Almanca Çeviri: Şirin Şafak Sanat Grubu Sevgiyle, Şiirle, türkülerle kalın umudunuz solmasın!... Ozan Şiar Can Müzisyen, Şair, Yazar, Öğretmen[/ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CAN CAN`A, MUHABBET İNSAN`A!
Konu Alev tarafindan (08-23-2008 Saat 16:31 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Alev For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol can yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: İstanbul
Üye No: 138
Thanked 806 Times in 477 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 227
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Yüreğine sağlık can
![]()
Ağlama çocuk güzel günler göreyeceğiz! Güneşli günler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: Almanya
Üye No: 294
Thanked 72 Times in 40 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 109
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Degerli Bykus, Deniz Mavisi vd dostlara paylasimlari icin sag olsunlar...
Sevgilerimle.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
Üye No: 126
Thanked 1129 Times in 409 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 160
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Youtube harici başka kaynaklardanda yayınlarsanız sevinirim. Türkiyede youtube yassaklı ve girilemiyor. Yassak delici programlar var ama birçok insan güvenli olmadığından bu programları kullanmıyor.
Diğer "tube" sitelerindende yayın yaparsanız çok güzel olacak. Sevgi ve saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: Almanya
Üye No: 305
Thanked 79 Times in 30 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 17
REP Seviyesi :
![]() |
Degerli can Alev linkler icin cok tesekkürler, Sah Turna en cok sevdigim ozanlarimizdan biri.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|