Genç Aleviler  

ANASAYFA Bugünkü Mesajlar Sohbet & SohbetRadyo
Go Back   Genç Aleviler > ALEVİGENÇLİK GURUPLARI > Ankara Gurubu

Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı.

Reklam Alanı

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 02-15-2009, 11:58   #181
Perçem
Can
Ay Işığı
Kullanıcı Profili

Perçem - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 23
Üye No: 108
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 34
REP Puanı : 913
REP Seviyesi : Perçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to beholdPerçem is a splendid one to behold
İletişim

sizin şu buluşmanın üstünden çok geçti canlar ama ben kaç gündür ertelediğim bir biçimde yorum yapmaya istekliyim bu konuda
forumumuza çok katkısı bulunan siz değerli canlar sevgili ulaşın ankaraya gelişi ve sibel ablanın doğum günü münasebetiyle bir araya toplandığınızda ortaya çıkan manzara gerçekten herkesçe görülmeye değer...uzaktan bakıp bakıp hoşuma giden bu görüntüye dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum okulu ankara taşıma konusunda kesin kararlıyım çünkü..valla ankarada baya bi çoğunluksunuz her hafta sonu birinizin başına ekşirim artık misafir olmaya yok yok o kadarda değil
birlikteliğin güzelliği,sohbetlerin tatlılığı,ve yenilen pastaların lezzetinden; rakı bira kadeh tokuşturmalarının hoşluğundan şüphem yok lakin bişeyi söylemeden edemiycem sibel abla orjinal yaşından çok daha genç gözüküyo belki fotoğraflarda ışığın geliş açısından ama neyse ben konuştukça batmaya son verip uslu uslu bitiriyim en iyisi yazdıklarımı

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ve meczuplar memleketi olamaz!!!

Konu Perçem tarafindan (02-15-2009 Saat 12:01 ) değistirilmistir..
Perçem isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 11 Users Say Thank You to Perçem For This Useful Post:
Admin (02-17-2009), Bilge06 (02-17-2009), bjkceto06 (02-16-2009), Deniz (02-15-2009), Derman (02-15-2009), Devrim06 (02-15-2009), KIZILBAŞ (02-16-2009), nihal84 (02-16-2009), sibele (02-17-2009), Solino (02-15-2009), _MunzuR_ (02-15-2009)
Alt 02-17-2009, 04:15   #182
sibele
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

sibele - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 35
Üye No: 27
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi : sibele is a name known to allsibele is a name known to allsibele is a name known to allsibele is a name known to allsibele is a name known to allsibele is a name known to all
İletişim

Alinti:
Perçem Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
sizin şu buluşmanın üstünden çok geçti canlar ama ben kaç gündür ertelediğim bir biçimde yorum yapmaya istekliyim bu konuda
forumumuza çok katkısı bulunan siz değerli canlar sevgili ulaşın ankaraya gelişi ve sibel ablanın doğum günü münasebetiyle bir araya toplandığınızda ortaya çıkan manzara gerçekten herkesçe görülmeye değer...uzaktan bakıp bakıp hoşuma giden bu görüntüye dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum okulu ankara taşıma konusunda kesin kararlıyım çünkü..valla ankarada baya bi çoğunluksunuz her hafta sonu birinizin başına ekşirim artık misafir olmaya yok yok o kadarda değil
birlikteliğin güzelliği,sohbetlerin tatlılığı,ve yenilen pastaların lezzetinden; rakı bira kadeh tokuşturmalarının hoşluğundan şüphem yok lakin bişeyi söylemeden edemiycem sibel abla orjinal yaşından çok daha genç gözüküyo belki fotoğraflarda ışığın geliş açısından ama neyse ben konuştukça batmaya son verip uslu uslu bitiriyim en iyisi yazdıklarımı

canım benim çok saol yaa yaşından genç derken iltifatmı ettin hakaretmi anlamadım ama neyse ya daha 18. yaş günümü kutluyordum zaten dolayısıylada yaşımı gösteriyom ışıkla falan alakası yok yani

Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin?
Yürekte yaralar türlü türlüdür.
Öğüt versem, öğüdümü almazsın,

Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var,
Ölüm dedikleri kanlı zalim var.
Ne ağlayıp ne gülecek halim var,

Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim,
Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim?
Derdim çoktur, hangi birin söyleyim?

Pir Sultan Abdal
sibele isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to sibele For This Useful Post:
Kevenkli (02-17-2009), Perçem (02-17-2009)

Bookmarks

Etiketler
ankara, buluşması, ulaslı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil