![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#181 |
|
Can |
sizin şu buluşmanın üstünden çok geçti canlar ama ben kaç gündür ertelediğim bir biçimde yorum yapmaya istekliyim bu konuda
![]() forumumuza çok katkısı bulunan siz değerli canlar sevgili ulaşın ankaraya gelişi ve sibel ablanın doğum günü münasebetiyle bir araya toplandığınızda ortaya çıkan manzara gerçekten herkesçe görülmeye değer...uzaktan bakıp bakıp hoşuma giden bu görüntüye dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum okulu ankara taşıma konusunda kesin kararlıyım çünkü..valla ankarada baya bi çoğunluksunuz her hafta sonu birinizin başına ekşirim artık misafir olmaya yok yok o kadarda değil ![]() birlikteliğin güzelliği,sohbetlerin tatlılığı,ve yenilen pastaların lezzetinden; rakı bira kadeh tokuşturmalarının hoşluğundan şüphem yok lakin bişeyi söylemeden edemiycem sibel abla orjinal yaşından çok daha genç gözüküyo belki fotoğraflarda ışığın geliş açısından ama neyse ben konuştukça batmaya son verip uslu uslu bitiriyim en iyisi yazdıklarımı ![]()
Konu Perçem tarafindan (02-15-2009 Saat 12:01 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 11 Users Say Thank You to Perçem For This Useful Post: |
|
|
#182 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
canım benim çok saol yaa yaşından genç derken iltifatmı ettin hakaretmi anlamadım ama neyse ya daha 18. yaş günümü kutluyordum zaten dolayısıylada yaşımı gösteriyom ışıkla falan alakası yok yani![]()
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ankara, buluşması, ulaslı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|