![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| GencAleviler.coM | Alevilik Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
... |
Umarım gerekmez ama malum yeni forum olduğu için başlıkları açıyoruz...
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 2
Thanked 1996 Times in 869 Posts REP Gücü : 13
REP Puanı : 350
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
kemalist34 adlı üyemiz esengül aramızdan ayrıldı konusundaki yalan haberi sebebiyle forumumuzdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
NESİMİYEM YÜZÜN BENİ DERİM MEYDANDA MEYDANDA HasaN DAYI [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ELİNE, BELİNE,
DİLİNE SAHİP OL. |
|
|
|
|
#3 |
|
Can Yorgun ve Bitkin Bulunduğu yer: Eskişehir
Üye No: 1
Thanked 3359 Times in 1288 Posts REP Gücü : 28
REP Puanı : 1014
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kemalist34 isimli üyenin açtığı konuda "art niyet" olmadığından ve olaydan haberi olmadığınan dolayı banı açılmıştır. Fakat işin içinde "ölüm" gibi insanlar için çok acı verici olay olduğunda konu açarken emin olunması ve dikkat edilmesi gerekiyor.
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to hakikat For This Useful Post: | - Esengül - (06-22-2008), bjkceto06 (06-23-2008), Derman (06-23-2008), NervouS! (09-16-2008), yoldaş06 (06-23-2008) |
|
|
#4 |
|
REP Seviyesi :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] linkindeki emek hırsızlığı sebebiyle bülentünver süresiz yasaklanmıştır.
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to HasaN DAYI For This Useful Post: | gülgüzeli (07-14-2008), KızıLKumsAL (09-29-2008), moycan (07-14-2008), NervouS! (09-16-2008), Ruzgar (07-15-2008), sevdalinka (07-14-2008), Türkü (07-14-2008) |
|
|
#5 | |
|
REP Seviyesi :
çetin aktas nikli arkadaşımız tüm uyarılarımıza,özel mesajlarımıza,dostane tavsiyelerimize kulaklarını tıkayarak
Alinti:
|
|
|
|
| The Following 11 Users Say Thank You to HasaN DAYI For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
REP Seviyesi :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] linkindeki hakaretleri sebebiyle çetin aktaş süresiz banlandı.
|
|
|
| The Following 13 Users Say Thank You to HasaN DAYI For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
Bizden Biri Yas: 38
Üye No: 4
Thanked 1600 Times in 594 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 238
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
cemdurna62 isimli üye terörörgütü propagandası ve site mensuplarına hakaratten dolayı banlanmıştır...........
..............
Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. Sol yanım acıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne. Seni çok özledim, Anne çook... ..................................... |
|
|
|
|
#8 |
|
Üye No: 23
Thanked 918 Times in 440 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 363
REP Seviyesi :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Yukardaki linkte '' dersimonurdur' ' adlı üye kullanmış olduğu hakaret dolu üslup üzerine 2 hafta boyunca sitemizden uzaklaştırılmıştır.Aynı tutumun devam etmesi halinde ceza süresiz'e çevrilecektir. |
|
|
|
|
#9 |
|
Can Yorgun ve Bitkin Bulunduğu yer: Eskişehir
Üye No: 1
Thanked 3359 Times in 1288 Posts REP Gücü : 28
REP Puanı : 1014
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ponex" isimli üye daha önce yasaklanan "çetinaktaş" isimli üye ile aynı kişi olduğu anlaşıldığından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
|
|
|
|
|
#10 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devrim Ateşi nickli üye [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] önceki uyarıları dikkate almadığı için ve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] konuyu dalga geçme boyutuna getirdiği için süresiz uzaklaştırılmıştır
|
|
|
| The Following 13 Users Say Thank You to Çopur For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yasaklı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|