![]() |
|
![]() |
|||||||
| Video Video paylaşım alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Hakka Yürüdü |
Adaletsizlige,zulme başkaldırının adıdır koçgiri.Evet kimi yakıldı kimi ailelerinin gözleri önünde kurşunlara dizildiler,gelinlik kızlara tecavüz ettiler koçgiriyi kana buladıllar barbarlar..Hiç bir zaman geri adım atmadılar yürüdüler zalimin üstüne yürüdüler ölümü soluksuz bırakıncaya dek..Erim erim eriyesin topal osman erim erim eriyesin bu katillere emir verip kızılırmagı kana bulayanl teşkilatı mahsusa adlı kanla beslenen faşist çete..
Uzun bir yürüyüştür koçgiri ,yürüdüler,sürüldüler katledildiler.. KAMO [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to KAMO For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Üyemiz Yas: 22
Üye No: 645
Thanked 76 Times in 46 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 59
REP Seviyesi :
![]() |
sağolasın bıramın
![]()
here dılo yemman yemman
çiyan gırtı berfu duman mera bişin şahı merdan ew dermane hemu derdan |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 22
Thanked 2671 Times in 1525 Posts REP Gücü : 23
REP Puanı : 629
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunuda en kısa zamanda bu aksam izlemey kazır kalde yuklerım can. sız yeterkı vıdeo verın bana..
![]() emegıne saglık can.
...... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Hakka Yürüdü Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 664
Thanked 213 Times in 75 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Neden seni rahatsız etti bu belgesel anlamış degilim.. Hem burası fikirlerimizi ve düşüncelerimizi özgürce ifade edebilecegimiz bir forum oldugu kanısındayım fakat bu tür özgürlükleri kısıtlarsanız şuan iktidarda olan sansürcü iktidarın politikasını izlemiş gibi oluruz.. Tarihte yaşanmış olaylar vardır acı ama gerçek.. Bu olayları inanın abartmadan ve gerçekligini bozmadan siz canlarla paylaşmaya çalışıyorum fakat sizin bu tutumunuz şöven ve militarist bir tutumdur..Alevi özünde olan bir forum ise burası zamanında katledilen kürt ve alevilerin yaşamış oldukları acıları konuşmamız ve tartışmamız çok dogal bence.. Bu ülkede özgürlükten bahsedilecekse zamanında devletin yapmış oldu katliyamları su yüzüne çıkarıp egrisi ve dogrusu ile tartışmamız gerektigini düşünüyorum.Elbettte etnikkonuları kaşıyacagız o kaşıdıgım yara hala kabuk baglamadı kanayan bir yaradır. Bu sorun memleketin çözemedigi bir sorundur.Kürt sorunudur.Bunlara yanıt veremeyeceksek istedigimiz kadar bagıralım biz özgürüz bizler demokratız diye hiç bişeyi degiştirmez.Önemli olan bu konularda objektif olmak ve geçmişte yaşanan bu katliyamları bilmeyen insanlarımıza anlatmaktır.Şuursuzca bir devleti sahiplenmek sistemin pis kokularını bile bile içimize çekemeyiz çekmiyecegizde. KAMO Konu KAMO tarafindan (12-24-2008 Saat 22:35 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to KAMO For This Useful Post: |
|
|
#5 | |
|
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Ozan_Kaya_Qoçgiri For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: türkiye
Üye No: 507
Thanked 844 Times in 478 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 335
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlışlara bende karşıyım ama diyorumki birlik zamanı. kürt sorununa sahip çıkanlar neden avrupalılar. çokmu seviyorlar kürtleri. ben böyle bir sorun olduğuna inanmıyorum. aklı selim olanlarında bu ülkedfe böyle bir sorunun kabul etmeyeceğine inancım tamdır. ülkemiz demokratik bir ülkedir. herkes ulaşabildiği makama ulaşmıştır. tarihe bir bakın.ben sadece kürt kardeşlerimin dış güclerin oyununa gelmesine üzülüyorum. doğu fakir gelişmemiş ise avrupalılar yardım etsin neden etmiyor.etnik ayrımdan ülke yarar sağlamaz.bu ülkede etnik ayrımcılığa asla kabul edilemez. atatürk bu konuya nutuktaki sözleriyle noktayı koymuştur.
Konu doğu tarafindan (12-24-2008 Saat 22:52 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: türkiye
Üye No: 507
Thanked 844 Times in 478 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 335
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
aleviler türk milletinin asli unsurlarıdır. lütfen onları bu konu ile ilişkilendirmeyin.her alevi evinde Atatürk resimleri en güzel köşededir.türkiye cumhuriyetini kuran asli unsurlardır.Atatürk ilkelerinin en önemli savunucularındandır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hakka Yürüdü Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 664
Thanked 213 Times in 75 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
Ne avrupalıısı sevgili kardeşim ben halis mulis sivaslıyım
bu topraklardan gelen bir insanım.Bu ülkede kürt sorunu yok diyen politikacıları gözden geçirdim ve gerçekten yazmak istemiyorum moralinin bozulacagı kesin hepsi aşırı milliyetçi ve bu konularda ulusalcı bir politika izleyen siyasetçiler..Herneyse bakınız bu ülkede 1920 den buyana bir sorun vardır.Şimdi siz nasıl olurda geçmişteki acı olayları görmemezlikten gelip,o akıtılan kanlar kurumamışken bu ülkede kürt sorunu yoktur diyorsunuz..Bu cümleyi söyleyen birisinin inanın siyasetten pek anlamadıgı kanısındayım.Tarihte yapılan kıyımları kafatasçı bir politika izleyen bir devletin öyküsü vardır.Bu tür olaylara tepkisiz kalıp üstünü örtmek ancak ve ancak halkı aldatmaktır insanları kandırmaktır..Bu arada makam demişsiniz ne demek istediniz onu anlamadım biraz daha açarsanız o cümlenizede cevap yazma imkanım olur.Bizler makam istemiyoruz insanca yaşamak istiyoruz.Mahlasınız dogu fakat gidin bakalım kürt halkı doguda nasıl yaşamaya çalışıyor nasıl açlık ve sefalet içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışıyorlar ..Bırakın şimdi avrupayı neden devlet doguya yatırım yapmıyor neden oradaki insanların magdurlugunu gideremiyorlar ben bunun altında geçmişten gelen ideolojik bir hesaplaşma ararım..Yıllardır sürülen asimile edilen katliyamlara ugrayan kürt ve alevi halkı artık bu tür konularda susmayacaktır aksine diretip irdeleyip tarin kan bulaşan bu sayfalarını tüm insanlara göstereceklerdir.KAMO Konu KAMO tarafindan (12-24-2008 Saat 22:59 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to KAMO For This Useful Post: |
|
|
#9 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: İzmir
Üye No: 725
Thanked 23 Times in 8 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
KÜRTLER NE İSTİYOR? diyenlere şu sorularım olacak türk arkadaşlar samimice yanıtlarsa memnun olurum ..
------yunanistanda bir türksün ve .... yunanlılar bu topraklarda yaşayan herkes yunandır ders ne yaparsın ? ....çocuguna verdigin atilla ismini kabul etmez ve çocuguna yunan isimlerini koyacaksın derse ne yaparsın ..? ....yunanlılar 100 lerce tv kanalında günün 24 saati istedikleri yunanca programı seyrederken sana ülkemizin birligi ve bütünlügü için deyip haftada sadece 4 saat türkçe kanalı seyretme hakkı tanırsa ne yaparsın ..? ...bulundugun köyün ,dagın ,nehrin , vb türkçe ismini yunanca yaparsa tepkin ne olur ..? ...çocuklarına türkçe ögretmen için okul açmak istediginde izin vermezse ,seçmeli ders e izin vermezse , sadece kendi paranla kurs açabilirsin oda 18 yaşından büyüklere kurs verebilirsin derse ne yaparsın ? ...KUTLAMAK İSTEDİGİN kurban bayramı vb gibi bayramlara şehrin 10 km dışında yerler gösterip ülkenin BİRLİGİ VE BÜTÜNLÜGÜ İÇİN orda yapmalısın derse tepkin ne olur ? ...vb ki bunlar Bulgaristan'da yaşayan Türklere de olmadı mı? eee nedir bu nalıncı keseri durumu bende size bunu sorarım. neden kürtler isteyince birlik olalımda diğer ülkelerde yüzyıllardır yaşayan türkler isteyince eee haklarıdır deniyor. unutmayın ki nasıl avrupa bizim doğuya karışıyorsa T.C. de diğer ülkelerde yaşayan Türklerin hakları ve özerklikleri için elinden geleni yapıyor. Şimdi diyeceksiniz eee T.C. kendi vatandaşını koruyor. Ama atlanılan bir nokta var bu insanlar sadece Türk ve müslüman ama T.C. vatandaı değiller. Yani bize bir Kürt'ten bir Laz'dan bir Çerkez'den çok uzaklar. ama t.c. ne yapıyor Kürtleri gerek katliamlarla gerek asimilasyonlarla ortadan kaldırmaya çalışıyor. ABD nin yıllar önce kızılderililere yaptığı gibi.
Ekim proleter devrimi hâlâ günümüze ışık tutuyor; yolumuzu aydınlatıyor.
|
|
|
|
| The Following 6 Users Say Thank You to Lenin. For This Useful Post: |
|
|
#10 |
|
REP Seviyesi :
![]() |
Kardeşim eminim bu yazdıklarını bir yurttaş bilinciyle yazıyorsun fakat bu söylediklerine inan bana ülkenin yarısından çoğu katılmaz eğer dersenki chp oy veriyorum bizim partimizdir ve şuan muhalefetteyiz çok yanılmış olursun kanımca, çünkü chp ve ülkedeki çoğu tüm diğer partiler alevileri dinsiz tüm kürtleride terörst olarak kamuoyuna lanse ediyor...
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Ozan_Kaya_Qoçgiri For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|