![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Kültürü Alevilik kültürüne dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üyemiz |
Sevgili canlar inanin bu konuyu acmamamak icin COK dusundum ama baska bir ALTERNATIF bulamadigim icin buraya actim GENC ALEVILERDEN ve tum uyelerinden simdiden ozur diliyerek konuya giriyorum her alevi forumlarina oldugu gibi *** e de senelerdir emek verdik goz nuru doktuk sadece istegimiz insanliga ve alevilige hizmet etmekti haksizliklara ve somuruye karsi durmakti hic bir zaman irk ve mezhep ayirt etmeden kardesce ve baris icinde yasamanin yollarini tum canlarla beraber arayip bulmakti ama ne yazikki hic bir hakaret ve tartisma olmadan ben ve bir COK saygideger canlarimiz AW denen forumdan suresiz bir sekilde uzaklastirildik. YAZIKLAR OLSUN AW WEB ve YONETIMINE HARAM OLSUN verdigimiz emek ve GOZ NURUNA bir insan ister alevi olsun ister sunni bu kadar RIYAKAR VE KADIR KIYMET bilememezlik yapamaz. YAZIKLAR OLSUN ONLARAAA!!!!!!!!!
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to ALDENIZ For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12737 Times in 5996 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka bir platformda yaşanılanların forumumuzda konu edilmesi, tartışılması forumumuzun tarzı olmayııp hoş karşılanmamaktadır. Genç Aleviler forumunu ilgilendiren bir konu olmadığı gibi genel anlamda Alevileri de ilgilendirmediği sabit bir durumdur. Lütfen bu ve benzeri konular açmayalım.
Konu kapanmıştır.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|