![]() |
|
![]() |
|||||||
| Siyaset Siyasi haber ve gelişmelerin paylaşılabileceği alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar yeni liramıza hiç dikkat ettinizmi , neler çağrıstırdı sizde.
"durmak yok yola devam" 'ın çağrısı mı , amaca ulaşmada izlenen yolardan bir tanesimi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 22
Thanked 2670 Times in 1525 Posts REP Gücü : 23
REP Puanı : 629
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi zaten 200 ün üstündeki kadında atatürk devrimlerine en cok karsı sıkan donemın kadın yazarıdır. Bunların macları ortada. ılımlı ıslam...
bu yenileme ısınden ettıklerı kâr da cabası tabı...
...... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sâre kâl For This Useful Post: | İşcanbaba (09-04-2009) |
|
|
#3 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merak etmeyin 3 gün sonra bunlarda kalkar, yerine başkaları gelir......
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye No: 89
Thanked 2434 Times in 1387 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakında paraların üstünde Fetocanın resminide görürüz ... Ne diyeyim.
Ben Meksikalıyım adım Emiliano Zapata toprak ve özgürlük dedim yok devirde Puerta, İranlıyım bizzat köreltip ben onca beyni karanlığa gömdüm adım Ayetullah Humeyni, Benim bir rüyam var adım Martin Luther King, Bakın demokrasi benimle beraber öldü ben Hrant Dink, merhaba adım Barrak Obama çakmasıyım Luther King'in sulh için gelmiştim onbinlerce sivili kestim fittim, ben bir dono bana derler ki Sierra Maestra devrim ateşi burada yandı, sonrası gerilla. Özgürlük vaad ettiğiniz dünya nerede hani? Emperyalizme kafa tutan bendim ben Mahatma Ghandi, ben bir akarsuyum adım Kızıldere suyum kan 30 mart günüydü gördüklerim kanlı katliam, en büyük psikopat benim adım Adolf kansızım öldüm ama fikirlerim hah dirildi ansızın, adım Amadou Diallo tam 19 kurşun yedim, yargısız infaz gördüm evet çünkü ben bir göçmenim,mizacınız hem demokrat hem de nurcu, benim failim hala meçhul adım Uğur Mumcu, Anadoluydum insanlara bir çocuk doğurdum, kan mevsimindeydik adını Mustafa Kemal koydum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
yeni paraları hiç begenmedim bir taraftan avrupa özentisi diğer taraftan da islamcı bir görüntüsü var hiç hoşuma gitmedi hele her dakka para değiştirildiğinide hiç bir yerde görmedim oyuncak ettiler parayı her sene yeni bir sistem yenilik adı altında gericilik yapıyorlar alıştıra alıştıra insanlarda zamanla alışıyor ve uyumaya devam
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sibele For This Useful Post: | İşcanbaba (01-07-2009) |
|
|
#6 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 403
Thanked 67 Times in 36 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 39
REP Seviyesi :
![]() |
Artık Insanların Ben Begenmedım Dıyıpte Ben Karsıyım Dıyıpte Bırseyler Yapmamasından Da Ben Bıktım Madem Bu Kadar Karsıyız Akp Ye Bu Forumda Tartısmak Dısında Bısey Yaptınızmı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili efendi.
neler yapmamızı önerirsin mesela veya kendinden başlayabilirmisin... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | sibele (01-08-2009) |
|
|
#8 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
sevgili efendi sizin önerileriniz nelerdir? evet bişey yapamadık cumhuriyet mitinğlerine katılmaktan,akp aleyhine konuşmaktan,yorum yapmaktan,çevremizdeki insanları akp ye karşı uyanık olmak adına çağırmaktan başka hiç bir şey yapamadık ya siz siz neler yaptınız? yada biz ne yapmalıyız ?benim elimden gelen bu kadar kuzura bakmayın insanları sağ duyulu olmaya davet ediyorum sürekli oy kullanmaları ve birlik olmaları için çağırıyor onların göremediklerini göstermeye çalışıyorum yazarak konuşarak daha ne yapmam gerekiyor üzgünüm zaten fazlası beni aşar saygılar.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sibele For This Useful Post: | sâre kâl (01-08-2009) |
|
|
#10 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 403
Thanked 67 Times in 36 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 39
REP Seviyesi :
![]() |
Kusura bakmayın doslar biraz geç br cevap oldu,ben karşı çıkmak için hep örgütlenmeden yanayım bu mitingle fln olmuyor.Belki yıllar surecek ama fetosun orgutlenme modelı mukemmel sımdıde meyvesını yıyor bız ne yapıyoruz yerımızde sayıyoruz
"Mazlumun zalimden öç alacağı gün, zalimin mazluma zulmettiği günden daha çetindir "Hz Ali
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Efendi For This Useful Post: | İşcanbaba (09-04-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| islami, liraları, lirası or, türk, yeni, yeni türk lirası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|