![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | |
|
Can Bizden Biri |
Alinti:
evet konuyla alakası olmadığı halde buraya açtım çünkü bu konuda yazdığım 3 mesajada aynı uygulama yapılmış kim olduğunu çok iyi biliyorum zaten rep uygulaması şöle değilmi şimdi normal bir üye 1 konuda bir kişi hakkında sadece 1 kere rep uygulamasında bulunabilir bana 3 kere peş peş aynı konu üzerinden eksi rep verilmiştir. bu normal bir üye tarafından yapılmadığına göre sizden biri yapmıştır ve tamamen amacı dışında kötü niyetle yapılmıştır.
türkmenbaşı...
![]() ![]() ![]() oNuR vE gUruR UnUtuLmUş DeĞeRLeRiMiZ.... |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to GUNDÎ For This Useful Post: |
|
|
#22 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12738 Times in 5996 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taskıncım lütfen bu konuyu bu sekilde tartısmayalım. şimdi gerçekten sakin ve olumlu ,yapıcı davranıslara ihtiyacımız var kim olursa olsun . bbzi kendimize yakısanı yapalım...
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Yas: 25
Üye No: 69
Thanked 1608 Times in 637 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 348
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
duran abi zaten çok sakinim ama bu yapılan doğru değil. zaten kimseyle tartışmak amacı içinde değilim gider ayak ortalığı karıştırmak gibi bir niyetimde yok. sende gördün yazdığım yorumlarda hiç bir şekilde sataşma ve laf atma yok ama benim anlamadığım neden buna gerek duyuldu? gördüğüm kadarı ile yapıcı olmak yerine kırıc olmayı tercih edenler var herkese başarılar ne diyeyim.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 20
Thanked 639 Times in 282 Posts REP Gücü : 9
REP Puanı : 381
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgeldin abi. Basarilar...
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Esma For This Useful Post: | Arjin Efruz (10-20-2008), Çopur (10-21-2008) |
|
|
#25 |
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni görevinde tekrar başarılar abi
Tekrar hoşgeldin
"Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!"
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to NervouS! For This Useful Post: | Arjin Efruz (10-20-2008), Çopur (10-21-2008) |
|
|
#26 |
|
Forum Katılımcısı Yas: 30
Üye No: 19
Thanked 333 Times in 132 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 91
REP Seviyesi :
![]() |
tekrardan hosgelmissiniz abi gerci bizler neden ayrildiginizida tam anlayamamistik ama neyse insallah bundan sonra hersey yolunda gider basarilar dilerim abi.....
![]()
Dal Rüzgar'ı Affetsede , Kırılmıştır Bir Kere
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to gülümser For This Useful Post: | Arjin Efruz (10-20-2008), Çopur (10-21-2008) |
|
|
#27 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
Hoşgeldin sefa abi
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Derman For This Useful Post: | Arjin Efruz (10-20-2008), Çopur (10-21-2008) |
|
|
#28 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sefa abicim yeniden seni burada görmek çok güzel uzun zamandır alınan en doğru ve yerinde karar olduğunu söyleyebilirim bu forumun kurucularından birisinin ansızın gitmesi hataydı zaten iyki geldin iyki varsınn
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to sibele For This Useful Post: |
|
|
#29 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8568 Times in 4034 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Çıkılan yol hep düzlük değildir, ve hava hep güneşli olmaycaktır,
Bu yolun yokuşu, dikeni, patikası, molası olacaktır, Havası yağışlı, yoolları çamurlu, Kar,boran, tipi , fıtınaları olacaktır, Yüzne vurdukca, bıyıkların donacak, Kaşlarında, kirpiklerinde buzlar mekan tutacak, Nefesinde buhar,gözlerinde donmuş yaş olacak, güneşe akın durmayacaktır. Bu yola çıkmak hata ise hatadır, Ya oturup sessizce kalmak? İyi paylaşımlar sevgili çopur.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Bizden Biri Yas: 25
Üye No: 70
Thanked 778 Times in 453 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 245
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
sefa abiicm hoş gelmişsinn
![]()
Şafakları ben balığa çıkarım
Akan akmayan sularda Benim, bütün tezgahlarda paydosa giden Bir bahar akşamı dünyada. Ben dört duvar arasında değilim Pirinçte, pamukta ve tütündeyim, Karacadağ, Çukurova ve Cibalide. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to dem vakti For This Useful Post: | Çopur (10-21-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|