Genç Aleviler  

ANASAYFA Bugünkü Mesajlar Sohbet & SohbetRadyo
Go Back   Genç Aleviler > Duyurular > Genel Duyurular

Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan.

Reklam Alanı

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 10-06-2010, 13:27   #1
İşcanbaba
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

İşcanbaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 49
Üye No: 134
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi : İşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud of
İletişim
Standart Yönetimden Görev Değişikliği

Sevgili Canlar;

Kendi isteğimle sitemizde ki, MOD görevinden yayrıldım,
Yönetimde ki arkadaşların ve katılımcı arkadaşların bana gösterdikleri sabır, ilgi, dostluk, muhabbet, munakaşa vs için teşekkür ederim,

Bilerek çok istisna olarak insanları incittim, bilemeden de olmuştur,
Her iki halde de canlardan ÖZÜR dilerim,

Ancak insanlar, başkaları demeden kendi kusurlarını görmeli, Kusur sırlanmalı, kusurlular kusurlarını demeli,

Elimden, dilimden incinen her candan rızalık isterim, Taleplerini karşılamaya hazırım, buna inancımızda,
"Canım Kurban, malım tercuman " derler, - Başka Bölgelerde deyimler vardır elbet-

Rızasızlıklarım olanlardanda ÖZÜR beklerim.
Kimseye kırgın küskün değilim.

Tekrarda fayda görüyorüm, Bende beklenen olgunluğu gösteremediğim için, Hamza Aksüt ve Ünsal Öztürk abilerden de ÖZÜR dilerim,

BUndan sonra dilerim güzellikler paylaşılır,

Sevgi, Muhabbetlerimle.

2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.

Dinimiz sevgi
Kabemiz insan

Iscanim ne oldum deme
Siirin hakkini yeme
Kafiye yok gitmis güme
Kim neyi bilir bilinmez
İşcanbaba isimli Üye suanda  online konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 15 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post:
*Elif* (10-09-2010), Amistofes (10-21-2010), ArdaBaran (10-06-2010), Çopur (10-06-2010), Derman (10-06-2010), Devrim06 (10-08-2010), esonto58 (10-06-2010), Hasan Harmancı (10-07-2010), karan (10-08-2010), Kevenkli (10-06-2010), Kizilbas 66 (10-06-2010), kral çıplak (10-06-2010), NervouS! (10-09-2010), Onurcan (10-07-2010), Solino (10-07-2010)

Alt 10-06-2010, 23:13   #2
kral çıplak
Hakka Yürüdü
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 39
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi : kral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nice
İletişim

Yahu İşcanbaba ben burada gözümü açtığımdan beri senin rengini yeşil gördüm...
şimdi ilk defa mavi olarak görünce bana tuhaf geldi...
Buna alışmak zaman isteyecek...
Hani sende bilirsin insan askerden gelse bile,
bir süreliğine de olsa çevresindeki herkese komutanım der...
İşte bendeki durumda buna benzeyecektir, sen sıradan bir üye statüsüne geçmiş olsan bile ben seni hep komutan olarak hatırlayacağım...Tabi buraya kadar olan kısım işin espirisi...
Meselenin hangi nedenle buraya geldiğini bildiğimi sanıyorum...
Böyle bir şey çok mu gerekiyordu diye bir şey sorulursa,
buna vereceğim cevap hayır olacaktır...
Zaman zaman seninle sertleşmiş olsak ta sonuçta her zaman tatlıya bağladığımız için gerisinin önemli olmadığını düşünüyordum...
Eşit statüde seninle yine güzel muhabbetlerimiz olacaktır...
Bazen yine çatışabiliriz, bu önemli değil yeterki birbirimize bilerek haksızlık yapmayalım...

Alevi forumlarında yöneticilik yapmanın ne denli zor ve nedenlerinin neler olduğunu bilirim...
Seninkiyle asla kıyaslanmayacak derecede olsada çok kısa bir süreliğine bende yöneticilik yapmıştım...
Taaaaa fi tarihinde...
İnanki hiçbir şey anlamadım...
Bu anlamayışım sürenin kısalığından değil,
hiçbir şeye karışmamam nedeniyle idi...
Hatta görevimin ne olduğunu dahi bilmiyordum...
Yada bana görev mi verilmemişti inanki bunuda bilmiyorum...
Sadece rengim kızarmıştı ve kendi doğrultumda yoluma devam ediyordum...
Gün geldi kendi başımı yedim de bu yükten kurtulmuş oldum...
Neyse fazla duygusala bağlamayalım...
Aramıza hoş geldin...

Sevgilerimle

Kral çıplak.
kral çıplak isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to kral çıplak For This Useful Post:
*Elif* (10-09-2010), Amistofes (10-21-2010), Devrim06 (10-08-2010), NervouS! (10-09-2010), İşcanbaba (10-07-2010)
Alt 10-07-2010, 14:06   #3
İşcanbaba
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

İşcanbaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 49
Üye No: 134
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi : İşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud of
İletişim

Sevgili Kral,

Bişeyi anladım, herkes kendi çıplak Kralının peşine düşmüş, ben bunu anladım,

Alinti:
Böyle bir şey çok mu gerekiyordu diye bir şey sorulursa,
buna vereceğim cevap hayır olacaktır...
Gerekti, o nedenle benim tarafımdan o pencerenin kapanması gerekiyordu,

Alinti:
bu önemli değil yeterki birbirimize bilerek haksızlık yapmayalım...
En önemlisi bu, Gerisi o kadar belirleyici değil,

Alinti:
hiçbir şeye karışmamam nedeniyle idi...
Ben bu anlayışda değildim, hiç olmadım,

Burası bir Alevi sitesi, Ticari bir yer değil,
Burda yazılanlar Alevi canlara, kaynak, desdek olacak, burda okuyanlar sünni, alevi, zerduşt vs, ler burdaki yazılarla ALEVİLİĞİ değerlendirecekler, ona göre yorum yapıp, sohbet edecekler,

O zaman bzim görevimiz her yazılanı kendi haline bırakıp, kim nasıl isterse desin, yapsın olmamalı, ve o yanlış, yalan, kulakdan dolma, ebeden, deden duyma bilgileri değil, doğru bildiklerimiz kaynaklarını göstererek yazmak, anlatmak,
Yani, alevi sitesinde ,alevilikten yana taraf olmak yönetici veya yöneticisiz herkesin görevi olarak düşündüm, ona göre tavır aldım,

Kuruluş amacımız ne ise, onun tarafıyız diye düşünürüm hep,
Kimsys niye öyle yazdın demem, demedim, amma kendiminde yazma, taraf olma hakının varlığını hiç unutmadım,

Eğer ki, insanların yazma haklarında karışsam , yada karışsak o zaman tarafsız olmamız gerektiği dile getirilir, getirilmelidirde,
Ançak insanların yazma özgürlüğünü sağlandığı sürece -Kişiselleştirmeden, yaftalamadan, etiketlemeden- sağlanmalı ve her can kendi fikrini yazmalıdır,

Mesela TAyyip de aynı masalı okumakta, Yargı bir karar verdiğinde, işine gelirse, "YARGI SÜRECİ" biz karışamayız demekte, işine gelmez ise, onları SİYASİ, TARAF ,İDELOJİK olmakla suçlamakta, verilen kararlara tepkisi "ULEMALARA" sormak gerek gibi de ÖMER ADALETİ ne sarılmaktadır.

Eğer ki, Yöneticiler, insanlar Konu mankeni veya NOTER değilse, TARAFlılığını bildirmelidir diye düşünmekteyim, doğrdur, yanlıştır benim düşüncem bu.

Alinti:
Neyse fazla duygusala bağlamayalım...
Aramıza hoş geldin...

Sevgilerimle

Kral çıplak.
HOşbulduk,
Gösterdiğin duyarlılık ve duygusallık için teşekür ederim.

NOT: Msn ve farklı yollarla duyarlılıklarını bildiren canlara, abilere, gösterdilkleri ilgi nedeniyle teşekkür ederim,.

Ssağlıcakla Dostca kal.
İşcanbaba isimli Üye suanda  online konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post:
Amistofes (10-21-2010), ArdaBaran (10-09-2010), Devrim06 (10-08-2010), kral çıplak (10-07-2010), NervouS! (10-09-2010)
Alt 10-09-2010, 00:34   #4
Devrim06
"Enel Hakk"
Kullanıcı Profili

Devrim06 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 30
Üye No: 14
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi : Devrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud of
İletişim

özel bazı işlerm dolayısıyla bir hafta on gün kadar artık yaşamımın bir bölümünde yer eden genelde zevkle (abilerimizin yazılarından) bilgilendiğim forumdan uzak kalmıştım. maalesef geldiğimde çeşitli sıkıntıların olduğunu görmek beni rahatsız etti. genel olrak forumlarda olduğu gibi forumumuz da çeşitli ilişkilerin ve ticari düşüncenin dışında yola hizmet etme , bilgilenme ve bilgilendirme amacı taşımaktadır ve bu doğrultuda yaklaşık 2.5 yılı geri bırakmış bulunmaktayız.
bu sürecin başından beri değerli yazılarıyla ve büyük bir bölümünde de yazılarının yanında yönetim ekibinde ki katkılarıyla sevgili işcanbaba (bülent abi) her zaman en büyük destekçimiz, akıl danıştığımız, özelde oturup sohbet ettiğimiz abimiz olmuştur. elbette bu durum uzun yıllar daha devam edecektir. ileriki zamanlarda tekrar yönetim kadrosunda da olacaktır. tüm bunları bir kenara bırakırsak, hem şamsım hem de GENÇ ALEVİLER forum yönetimi olarak sevgili bülent abiye hem şimdiye kadar paylaştığı ve bundan sonra ki paylaşacağı değerli araştırma yazıları hemde yaptığı abilikten dolayı sonsuz teşekkür ederim. ederim. başta ben olmak üzere tüm gençlerimizin bülent abi ve ve onun gibi diğer abilerimizden öğreneceğimiz çok şey olacaktır.
tekraardan emeklerin hak aktına yazılsın, hızır yardımcın olsun abim.

Hakk'ı görmek diler isen

Suret-i insana bak

Arayıp gezme bu halkı

Cismin içre câna bak.

Noksani Baba
Devrim06 isimli Üye suanda  online konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post:
*Elif* (10-09-2010), Amistofes (10-21-2010), ArdaBaran (10-09-2010), kral çıplak (10-15-2010), NervouS! (10-09-2010), İşcanbaba (10-09-2010)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil