![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
merhebe canlar hepınızı pır sultan abdalının ınancı ve dırencıyle selamlıyorum
zorunlu dın derslerını kaldırlması ıcın baslatmıs oldugumuz oturma eylemıne hepınızı davet edıyorum sozde laık ve demokratık bı ulkede yasadıgımızı sandıgımız ulkede alevı toplumu kendı ınancını yasayamaktadır. gun gectıkce alevı toplumu asımılasyona ugramaktadır alevı genclerı kımlıklerını saklamaktadır artık buna dur deme zamanı gelmıstır alevı toplumu haklarını sokaklara dokulerek haklarını kazanmalılardır ınternet ortamında degıl masa basında oturup alevılıgı kurtaramayız artık sokaklara dokulme zamanı gelmıstır bunu ılk ayagı olan oturma eylemı olarak baslamıstır okular acılana kadar har pazar gunu saat 12 30 13 00 arası taksım tranvay duragında oturma eylemınde bulusalım alevı orgutluyugune sahıp cıkalım kadıkoy pır sultan abdal genclık kolu olarak her pazar gunu oturma eylemındeyız ve sızlerıde aramızda gormak ıstıyoruz kadıkoy pır sultan abdal genclık kolu olarak her pazar otobus kaldırıyoruz gelmek ısteyen arkadaslara kapımız acıktır |
|
|
|
| The Following 10 Users Say Thank You to barıs For This Useful Post: | erenaksoyoglu (08-27-2008), hazal (08-26-2008), Kul Seyyid (08-27-2008), mamican (08-27-2008), mihrali (08-25-2008), Munzur (08-26-2008), rüzgar_88 (08-28-2008), taja_naz (08-26-2008), Türkü (08-26-2008), zelal-62 (08-27-2008) |
|
|
#2 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: sakarya-pamukova
Üye No: 356
Thanked 1 Times in 1 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
sizin yaşadığınız çevre ile değişio bu din dersi şuan benim yaşadığım bölge ülkücü bölgesi duymuşsunuzdur.ama din dersi almak istemesem bile hala aldırıyorlar bu tam onaylanmış bişey değil .yada din dersine girmesem notlarımız veya puanlarımızla ou-ynanıyo
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to zelal-62 For This Useful Post: | Kul Seyyid (08-27-2008) |
|
|
#3 | |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Unuttukları birşey var.. son 8 yılı görmüyorlar.... Görecekler.. Sevgiler..
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: kayseri
Üye No: 230
Thanked 81 Times in 34 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 33
REP Seviyesi :
![]() |
hiç kimsenin yaşadığı yer değişmiyo aslında bn de kayserideym aynı sorunları bn de yaşıyorum her sehirde yaşanıyordur mutlaka az veya çok bu yüzden seçmeli olmasını istemiyoruz kaldırılsın istiyoruz...zaten günümüzde secmeli ders yok mecburen görüyorsun sadece göstermelik olarak secmeli yapıyorlar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: ıstanbul
Yas: 30
Üye No: 349
Thanked 10 Times in 1 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
ZORUNLU DIN DERSİ İŞKENCESİNE KARSI AİHM VE DANISTAYIN VERDİGİ KARARLARI HAFTA SONU İSATNBAL SUBELERIMIZIN TAKSIMDE YAPMIS OLDUGU OTURMA EYLEMİ VE BASIN ACIKLAMASI OLDUKCA BASARILI GECMİSTIR VE KAMUOYUNDA SES GETIRMISTIR
OTURMA EYLEMI DAHA GENIS KATILIMLA BU HAFTADA TAKSIM MEYDANINDA DEVAM EDECEKTIR KATILMAK ISTEYEN ARKADASLAR 31 ,08 , 2008 PAZAR GUNU SAAT 10 30 DA PAZAR GUNU PİR SULTAN ABDAL KADIKOY SUBESI ONUNDEN ARAC KALDIRACAGIZ (canlar muhakak bu oturma eylemıne gelmenızı ıstıyorum alevıyım dıyen herkesın meydanlarda olması gerekır mutlaka bana donun ve cevap yazın) İNSAN SERVGISINI GERCEK BİLEN TÜM DOSTLARI KATILIMA VE DESTAK OLMAYA CAGIRIYORUZ Tarih: 31 Ağustos 2008 Pazar saat : 10:30 - 13:00 Yer: UYSAL SOKAK NO:2/4 İÇERENKÖY KADIKÖY Cadde/Sokak: ICERENKÖY MAHALLE MUHTARLIGIN ARKASI PIR SULTAN ABDAL DERNEGI Şehir : Istanbul |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: istanbul
Yas: 23
Üye No: 287
Thanked 131 Times in 61 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 51
REP Seviyesi :
![]() |
inş orda olacagım
Şah Muhammed Şah Alidir şahımız Şah Hüseyine kurban olsun canımız Erenler dergahıdır bizim dergahımız Derem derem bir yudum su ver Kerbelada, mervanlar elinden şehit olan İmamlar aşkına Saki İmam Hüseyin cennet mekanı İmam Hüseyin Ali'Seviyoruz Diyorsunuz! Ama Ali'yi Seveni Niye Sevmiyorsunuz... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|